Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Simon Hedlund - 23 juni 2009 21:34

städjan

Jorå, så att... Dit upp ska jag. Ovanför molnen. Inget konstigt med det.


bäck

Kom till en bäck. Kunde inte gå runt den. Kunde inte gå under den.


bäck2

Kunde gå runt den. Och över den. Därborta.


bom?

Jag stannade vid en höjd och blev lite fundersam.


ja, en bom

- Har inte jag bommat här? Jo, det har jag.


3 km

3 km. Jo, jag tackar, jag.


Fortfarande lite svårt att se toppen. Rutinerad som jag är så vet jag ju att det bara är att springa uppåt till man springer neråt. Då är man ju på toppen. Schwing!


Vart tog vägen vägen? Är jag ute på en åker och åker? Tomten står på tomten. Han hörde stegen från stegen.


Det var brant ett tag.


Enrummare på Städjan natureservat. Ett rum, inget kök. El och värme ingår ej i hyran. Vatten hämtas ur en källa 4 km från bostaden. Toalett är ett närmare 250 (?) kvadratkilometer naturreservat. Beläget cirka 200 meter från Städjans topp (1131 möh)


toppen

Uppe vid toppen.


sällskap

Hade som vanligt sällskap av ett pack renar. När ska de fatta att de inte är välkomna här? Kan de inte bara åka hem till sitt eget jävla land? Inte komma hit och ta våra jobba och hålla  på och jävlas? Jävla ligister. De borde vara dödsstraff på de här jävlarna.

Av Simon Hedlund - 23 juni 2009 20:14

Tillbaka från Idre. Och vad kan jag säga mer än att nu har jag verkligen gjort Idre. Det finns inte så mycket kvar. Det märkte jag när jag sprang Idre Fjäll-OL och påväg till trean upptäckte att det fan inte var roligt. Jag har haft samma sträcka, sprungit i samma stråk, haft samma kontrollpunkter och varit lika jävla förbannad på att det aldrig är SportIdent varenda jävla gång så nu har jag bestämt att det får vara nog. Det blir inget mer Idre nu. Har ju ändå varit där fem år i rad nu. Sommar och vinter.


Inom kort kommer ni få njuta av ett bildspel där jag likt min nya idol, Jon Tvedt, kör lite uppförslöpning i form av bestigning av Städjan. Mer om det när jag fått in bilderna.

Har iallafall kommit igång lite med träningen. Körde ett distanspass varje dag i Idre á la två timmar och ett som blev så långt som tre timmar. Gött var det. Fler såna pass ska köras i sommar.


I övrigt kunde jag inte undgå känslan av att det inte alls är så jävla roligt att orientera och tävla på Fjäll-OL:en. Därför är sommarens enda mål att se bra ut naken.


Inleder kvällen med en chipspåse och cola i glasflaska. Motivationskälla blir Rocky I. Stämningshöjare blir den här:


Ovido - Quiz & Flashcards