Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Simon Hedlund - 4 juni 2009 13:47

Marangoní upphör aldrig att förundra en. Inredningen, doften, synen - det är tamejfan helt jävla underbart. Inte nog med att utbudet är stort, det växlar också mellan dagarna. Idag, torsdag, var återigen min favorit tillbaka. En riktigt mastig chokladtårta. Den är inte gjord av choklad. Den ÄR choklad. Choklad utvinns ur denna tårta. Så mycket choklad är det i den.


Just nu väntar en riktigt schön inomhusträning á la vattenlöpning. Misstänker ändå att stackarna som ska ut och orientera nu kommer vara blötare än jag när de är klara. Beundransvärt att överhuvudtaget gå ut idag. Fast ioförsig, det skulle nog jag också göra om jag varit hel.

Det här med vattenlöpning förresten. Jag har testat på det någon enstaka gång men aldrig riktigt fått grepp om det. Det går bara inte. Men om det nu blir så idag så avvecklas nog ett par vändor i motionssimmet.  Gött det.


Avrundning i bubbelpoolen? Oh ja! Sen ska jag titta ut på folket som går förbi i Stadsparken och skratta och peka skadeglatt åt dem. Som ni alla vet: Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Ovido - Quiz & Flashcards