Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg under januari 2010

Av Simon Hedlund - 26 januari 2010 17:26

Det är dags att visa både kroppen och byggarna på gymmet vem det är som bestämmer. Drar dit nu och kör lite intervaller på löpband. Självklart i utbildande syfte. Folk som går på gym är ju helt dumma i huvudet egentligen. Jag tror detta är tredje eller fjärde gången som jag går till ett gym. Ingen av gångerna har varit något att skryta om i träningsdagboken. Får se om intervaller på löpband blir det...

Tillbaka till det här att alla som går på gym är helt dumma i huvudet. Hur kan man medveted utsätta sig för att stå och trängas i en svettig liten lokal med helt främmande människor med samma bajsnödiga behov att gå ned i vikt eller bygga inför beach '10? Vafan, ut och spring med er. Få lite frisk luft. Så ska ni se att man fan kan se bra ut naken ändå. Hade tänkt visa dem det nu. Vrider upp löpbandet på hög hastighet och ger de jävlarna ett och ett annat att tänka på.


Jag tar INTE på mig orienteringströjan. Just nu skäms jag för sporten. Anledningar ska jag ge er när jag gjort mer research men det är åt helvete. ÅT HELVETE!

Av Simon Hedlund - 25 januari 2010 19:55

Efter en 11-timmarsvecka med hockeyblock på programmet så börjar det bli dags att plocka fram Ryssen igen. Förra gången blev det 18 timmar. Denna gång har jag inget tidsmål. Målet är snarare att genomföra stenhårda och överjävliga träningar. Idag blev det rysstyrka med hopp och ikväll blir det hockeybockey.

Sen kör Ryssen på utan nåd.


  • The Russian counted to infinity - twice.


  • The Russian does not hunt because the word hunting infers the probability of failure. The Russian goes killing.

 

  • If you can see the Russian, he can see you. If you can't see the Russian you may be only seconds away from death.

 

  • The Russian sold his soul to the devil for his rugged good looks and unparalleled martial arts ability. Shortly after the transaction was finalized, the Russian roundhouse kicked the devil in the face and took his soul back. The devil, who appreciates irony, couldn't stay mad and admitted he should have seen it coming. They now play poker every second Wednesday of the month.

 

  • When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for the Russian.

 

  • The Russian has already been to Mars; that's why there are no signs of life there.

 

  • They once made a Russian toilet paper, but it wouldn't take shit from anybody.

 

  • A blind man once stepped on the Russian's shoe. The Russian replied, "Don't you know who I am? I'm the Russian!" The mere mention of his name cured this man blindness. Sadly the first, last, and only thing this man ever saw, was a fatal roundhouse delivered by the Russian.

?

Av Simon Hedlund - 25 januari 2010 19:04

En viss Gun Svensson, arbetande för Scandic Partners vill lägga upp reklam på min blogg mot ersättning.

-Schysst, tänker jag.

- Lurad, tänker ni.


*Markera som skräppost.

Av Simon Hedlund - 24 januari 2010 21:42

Ställde mig återigen på slalomskidorna efter ett längre uppehåll. Nog tycker jag att det är riktigt härligt. Men det ska vara rätt förhållanden. Och Kungsberget kunde inte tillfredställa så mycket. Tur då att man hade fint sällskap. Härliga killar. Älskar dem.


Och nog hade vi planerat allt! Vi hade med oss karta så att det blev lite slalomorientering. Kul var det, även om jag missade en avfart in i skogen och fick ta en eye-touch på en kontroll 50 meter upp i backen. Tack vare den steniga offpisten i Kungsberget fick de hyrda skidorna pinas i terrängen, utan tillköpt försäkring. Repade upp dem ordentligt, men fick ingen anmärkan när jag lämnade in dem. Får hoppas att det inte dyker upp en faktura i brevinkastet. Tur att pengar inte är ett problem för Simon Hedlund...

Av Simon Hedlund - 23 januari 2010 00:26

Man stannar i Viken även denna helg och ett antal helger framöver. Hemma har man bott i 16 år, så nog trycker man nog hellre här än hemma. Fördelen med att ibland vara kvar på helgerna är att man lyckas med bedriften att fan få vara för sig själv om det skulle vara så. Men den här helgen är det fler som stannar än vad det brukar vara i veckodagarna! Sjukt.

Fast det har ju sina fördelar också. Avnjöt till kvälls en finmiddag till hälften lagad av Coach Bjärven och till hälften av oss. Sedan blev det grabbkväll med Inglorious Basterds som man redan sett en gång men som var värd att se igen. Sänkte två stadiga och lite chips. Intressant att se att det även ikväll bara var de som har hår på snoppen som inte gick och la sig innan 22.00 Resten av OLGY är redan konstaterat kärringar.


Imorgon kör man skidpass på förmiddagen och Snabba Cash på kvällen. Tur att man tog sig ett par öl ikväll så att man förhoppningsvis klarar av det.

Av Simon Hedlund - 21 januari 2010 12:21

De senaste dagarna har jag lagt orienteringsskorna, löparskorna och skidorna på hyllan för att istället snöra på mig skridskorna. Det ligger nämligen en fin is på Norrsätrarinken och varje dag har bestått av mer eller mindre fysisk hockey. Riktigt underskattad träning egentligen - och sjukt roligt. Man ångrar nästan att man slutade med bandy.

Ikväll är det match för Freluga Farmers och det ska bli intressant att se om de senaste dagarnas istid har gett något resultat för de som kört. Har hittils enbart varit jag själv, Göran, Enis och några ettor som visat vilka som har hår på snoppen medans resten av OLGY:s inställning till denna underbara alternativträning är riktigt kass.


Men det är inte allt jag gjort i veckan, har även testat på en ny tävlingsform, dvs Knock-Out Sprint. Var jävligt kul, även om det är långt till sprintformen och det blev ett och ett annat dumt vägval.


KO-sprint 1

KO-sprint 2

KO-sprint 3  

Av Simon Hedlund - 18 januari 2010 14:09

Nu har äntligen ALLA en ursäkt att sluta med orientering. Vi kan lägga ned sporten, det är lugnt. Vi behöver inte skämmas för att vi inser att sporten är död. Nu kan vi gå vidare i våra andra idrotter, vilka nu de är. Så. Jävla. Skönt. Lite synd att behöva lägga ned bara sådär, skulle viljat ta ett par avslutningstävlingar innan vi spikar igen hela etablissemanget och öppnar upp för dagisverksamhet, gå-lunka-löp med glada och ledsna gubbar och varmdusch inomhus. Skönt i alla fall att veta var sporten står, så att om man verkligen vill vara hård, så vet man - svart på vitt - att orientering är FEL sport!

 

Apropå det här!

Av Simon Hedlund - 18 januari 2010 09:48

Skrev nyss prov i matte E och kan konstatera att matte kan dra åt helvete. Satte nog provet så det blir nog inga problem.


Ledig resten av dagen, till 15.30 då det är styrketräning. Fram till dess blir det hockeybockey på Norrsätrarinken och provåk till hockeybockey-SM. Så jävla jobbigt att gå på orienteringsgymnasium, man sliter fan ut sig... Jag förintas i den stressiga miljö som råder.




Ovido - Quiz & Flashcards