Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg under april 2010

Av Simon Hedlund - 20 april 2010 12:03

Att säga att våren kommit till Sandviken vore att ljuga litegrand. Men nog är det lite varmare och mycket mindre snö. Men kan inte våren komma till Sandviken så får vi åka till våren. Idag till Hammarbyheden; där kort bana avverkades snabbt på 90% barmark. Ikväll ställer vi ut grillen. Och tvångsgrillar fram våren. Det behövde man inte för både ett och två år sedan.
Det måste vara de där jävla miljömupparnas fel.


Jag måste åka mer bil.


Karta.

Av Simon Hedlund - 19 april 2010 23:41

Mycket att tänka på i tider som dessa. Och tankar som hur bäst att sköta den satans bloggjäveln har hamnat i skymundan för att ge plats åt skrift i format jag i vanliga fall inte skulle ta i ens med tång. En uppsats i finansiella kriser, för att bara ta ett exempel. Dessutom har en del CV och personliga brev florerat runt cyberspace och tydligen hamnat i händer vars ägare tycker att jag verkar vara "en intressant person". Jag kan inte annat än hålla med då jag - såklart - aldrig upphör att förvåna. Mig själv alltså.

Således väntar ytterligare ledighet från skolan och uppgifter att skjuta upp till oändligheten, då jag på torsdag beger mig till Eskilstuna på jobbintervju.


Bara ett stenkast från Hagnesta Hill.


Stort.

Av Simon Hedlund - 15 april 2010 15:54


Ge mig bara en jävla brandyxa.


Av Simon Hedlund - 14 april 2010 11:14

Av Simon Hedlund - 13 april 2010 07:34

Svänger ihop en omelett oh fixar kaffe. Snart är det dags för slakt.

Idag; backintervaller of doom!


Tonight's the night.

 

 

Av Simon Hedlund - 12 april 2010 15:06

Nu har jag lyckats mata in några kartor i kartpärmen. Både från tävlingar och från träningar som jag bedrivit senaste veckan i Blekinge. Och det är klart att jag skulle kunna länka till den. Men jag genomför ett experiment i vetenskapens syfte. Är ni smarta nog att själva komma till min kartpärm utan vägledning? Har ni vad som krävs?

Hitta kartpärmen då! Såja! Hitta kartpärmen! Sök!


Duktig idiot.

Av Simon Hedlund - 11 april 2010 23:01

Efter att ha startat i dagens ultralång-SM valde jag efter cirka 5-6 kilometer att avbryta loppet. Faktorerna var många.

  • Att jag, i vad som närmast kan beskrivas som spraymålat toaletten inte mindre än sex gånger innan start - och därför var helt tömd på vätska och näring. Vilket jag på första långsträckan efter tre kontroller fick erfara hur det känns blandat med mjölksyra.
  • Näsblod efter nämnda väg och ett illavarslande huvuddunkande.
  • Bortdomnad fot.

Då förhållandena knappast öppnade upp för godkänt genomförande var det nog såhär i efterhand helt rätt beslut. Men nog hade jag velat springa hela loppet.


Efter 8 timmars bilresa är jag sådär lagom trött och det finns inget annat i hela världen som lockar mer än en varm och skön säng att djupdyka ned i. 

Ovido - Quiz & Flashcards