Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Simon Hedlund - 4 april 2010 20:54

Jag startar 9.04 imorgon. Tidigt så IN i helvete.

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Känns lite ovant.


Orientera själv alltså? Vad fan är det?


Efter 6.2 km snabblöpt orientering har ni på följande länk möjligheten att se något blågult flimra förbi på spurten. Fast tro inte att ni kommer hinna se vad det är. Jag informerar bara för att släta ut eventuella frågetecken.

Av Simon Hedlund - 4 april 2010 16:55

Idag är det mellandag mellan gårdagens masstart och morgondagens medeldistans. Eftersom det arrangerades en tävling inte långt härifrån så åkte vi dit för att springa öppen klass. Jag tog Ö8 för att få en lagom lång bana på sisådär 5,4 km. Förutom ett parallellfel och någon snedtagning så var det inga större missöden. Terrängen var lättlöpt, så det var svårt att hålla igen; farten låg nästan på tävlingsfart. Kom på mig själv mitt på banan med att flåsa lite väl och lugnade ned mig. Loppet avslutades med en riktigt fin spurt på cirka minuten som jag hade 1:03 på. Precis min favoritlängd. Dessutom lättlöpt på asfalt.


Tyvärr tog jag inte hem det eftersom jag inte satsade men fick bara stryk med 2 sek av Calleberg från Rehns. Hade nog lätt kunnat gå ned under 55 sek. Men jag sparar det till morgondagen. Någorlunda lång och lättlöpt så tar jag spurten. Annars lägger jag av med orientering.

Ovido - Quiz & Flashcards