Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 7 april 2010

Fan

Av Simon Hedlund - 7 april 2010 13:24

Det blev ingen dominans för mig på spurten i måndags. En 180 graders och en 90 graders kurva förstörde det för mig som inte riktigt bemästrar kurvtagningen än. Loppet i stort sket sig tydligen redan innan start, då det överallt stått att jag har lämnat återbud och inte sprungit MEN DET HAR JAG. Förklaringen ligger i att jag glömde bort nummerlappen och blev struken senare.


Loppet räckte trots det till en 28:e plats, precis under skamgränsen. Skämdes gjorde jag dock ändå, då jag hade lite oflyt i loppets inledning och tappade spridda sekunder på några kontroller. Efter en klockren bom i det område jag visste att jag skulle bomma om jag inte koncentrerade mig hela vägen skärpte jag mig och orienterade dock bra ända in i mål.


Nu sitter jag i ett hus med lite Paradise Hotel-stuk över det hela, tillsammans med Rehns BK. Vi bytte boende och har dessutom sedan tävlingen i måndags hunnit med ett gympass, en medeldistansbana på GRÖN karta och en långdistansbana på grannkartan till helgens tävlingar vars hällar var gudomliga i vårsolens smekande.


Fortfarande snö uppe i norr va?

Ovido - Quiz & Flashcards