Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 5 april 2009

Av Simon Hedlund - 5 april 2009 18:31

Vaknade upp från fyra timmars kvalitativ sömn och gjorde mig redo för avfärd 05.35 På utsatt tid kommer Marcus och Kungen och hämtar upp mig. På vägen hämtar vi upp Niklas också. Sedan väntade en underbar bilresa på lite mer än två timmar ner mot Arkösund, så långt österut som man möjligen kan komma.

Där möttes vi av ett jätteskönt regn.

Efter en stunds väntan kom kag ut på min sträcka och kunde konstatera att jag var i paradiset och terrängen gav upphov till en hel del romantiserande uttryck som; "Om man ska dö lycklig så ska man dö här."

Orienteringen stämde bra hela vägen, förutom en kontroll innan varvning där jag letade lite för långt ner på en höjd men inga större misstag än så. Farten innan varvning fick dock lida eftersom att jag gick ut i ingenmansland och satte mer fokus på kartkontakt än att jaga.

Efter varvningen skruvades dock tempot upp då jag drog den klunga jag kommit ifatt och sedan sprang ifrån tack vare klockren orientering. Fick dock med mig en annan kille som såg till att jag inte släppte tempot och sen pissade jag ner han på spurten.


Nu. Trött. Sova.

Ovido - Quiz & Flashcards