Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 3 juni 2008

Av Simon Hedlund - 3 juni 2008 23:00

Idag var det fint väder och mycket trevliga temperaturer. Efter skolan blev det en timmes fin rullskidåkning med Thunderbird och Charles där det jobbades på pulsbrännan nåt så djävulskt! Efteråt badade jag i den nyinvesterade poolen som var uppblåst utanför 27A. Sen köpte jag en solstol, lagade kebabspett, drack cola och chillade allmänt. Det har varit en mycket fin dag. Håller vädret i sig så ska jag steka så in i helvete imorrn med. Hudcancer here I come!


Det var väl allt. Fan vad dålig jag är. Det här var ett så jävla dåligt blogginlägg. Förlåt. Verkligen. FÖRLÅT! NÄÄÄÄÄÄÄJJJJ, VAD GÖR JAG?


Vilken tur att jag slutade, jag hade kunnat förstört hela bloggen!




Av Simon Hedlund - 3 juni 2008 12:55

Sitter på en mycket givande svensklektion. Det står "vad vill ni göra?" på tavlan och en massa förslag på värdelösa alternativ. Jag vill gå hem. Men det står inte på tavlan. Så jag skriver blogg. Det är ju lite svenskarelaterat. Läraren är dessutom inte här. Hon sitter i sal E151 och lyssnar på svenskredovisningar. Det står så. På tavlan.

Senare i eftermiddag har vi kemilektion där jag ska ha mitt föredrag om nervgaser och senapsgas. Läsainnantill.nu. Förhoppninsgvis är det sista kemilektionen i hela mitt liv. Matte/data here I come!

I eftermiddag ska jag ta några få stapplande steg löpning. Sen ska jag köpa en solstol, sätta mig på balkongen, dricka fanta och kanske plugga fysik. Sista provet på torsdag. Sen kan man lägga av med allt. Fyfan vad skönt.

I en perfekt värld skulle jag redan sitta på balkongen i solskenet och tänka på livet. Och kanske blogga om det. I en perfekt värld skulle jag ha en bärbar dator. Sitter och spanar på nåra sidor. Men jag vill inte ha Vista. Tamejfan sämsta jävla systemet i världen. Helt värdelöst.

Nu börjar det bli osammanhängande.


PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards