Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg under juli 2008

Av Simon Hedlund - 15 juli 2008 14:25

Jag är omringad! Omringad äv äckliga, snörvlande, hostande, nysande familjemedlemar. Alla i huset är sjuka utom jag och O-ringen ligger precis bakom hörnet. Lyckligtvis har jag inte känt av några symptom på sjukdom än och så hoppas jag att det förblir! För om jag blir sjuk kan jag inte hållas ansvarig för mina handlingar. Jag vill att ni ska ha det klart för er. Om jag blir sjuk kommer jag gå bärsärkargång och polisen kommer hitta en massmördad familj med hund i ett dike någonstans i Köpingstrakten och en självmordshoppare på E18.


Annat än att hålla andan när folk i min familj är i närheten och i allmänhet undvika kontakt med någon så firas det idag födelsedag. Brorsan fyller år och dagen till ära ska det inmundigas fika så in i helvete.

Kom hem från Halland 3-dagars i förrgår och det var väl ganska roliga tävlingar. Enda som jag sprang någorlunda bra på var 2:a etappen. Resten gick inte riktigt lika bra. På vägen hem när man som mest begrundade helgens skogspromenader så kör en husvagn om. Alla i bilen ser vad so håller på att hända. Husvagnen får släng och morsan utbrister; "det går åt helvete!"

Sagt och gjort, föraren får inte kontroll på husvagnen, den sladdar över hela vägen, välter och lossar från bilen. Bilen sladdar till och bakdelen kolliderar med vägräcket, takluckan flyger åt helvete och familjens valp hoppar ut ur bilen och springar in i skogen. Lyckligtvis skadades ingen och hunden hittades senare på kvällen. Men det var verkligen en äcklig upplevelse och under många timmar låg det en husvagn på E20 mellan Göteborg och Alingsås.

Av Simon Hedlund - 9 juli 2008 22:30

Jag har haft några nostalgi-dagar där jag har gått tillbaka några år i tiden till den i epok i mitt liv då humorn introducerades. Jag minns att jag satt hemma hos Olle Sjögren och kollade på Nile City och dylikt och skrattade mig fördärvad. Det tog inte lång tid innan jag vågade dra egna vitsar. Skitdåliga men i alla fall.

Jag insåg dock senare att det inte riktigt var min starka sida och riktade min fulla humoristiska hängivelse till att skämma ut mig själv och andra i min närhet. Hittills funkar det ganska bra.

Häromsistens så kom jag i alla fall ihåg en skön rulle som hette Robin Hood; Men in Tights. Jag bestämde mig självklart för att gå ner till stan och (blink) hyra (blink) filmen (eller köpa eller vad fan man nu gör när FRA rövknullar hela samhället)




Av Simon Hedlund - 8 juli 2008 14:25

På träningsfronten däremot händer det grejer. Sakteliga känner jag formen komma inför O-ringen. Kände mig riktigt stark igår på 3-minutersintervallerna i det 10-gradiga regnet. I början gick det riktigt fort och fick som konsekvens springa med ett håll på femte intervallen. På sista intervallen däremot hade hållet släppt och jag kunde öka farten litegrann.

I helgen springer jag Halland 3-dagars då orienteringsformen ska slipas med förhoppningsvis fin terräng och strandlöpning i sann Chariots of Fire-anda. Ett litet dopp i havet kanske sker om vädret tillåter det.

Den som lever får se.

Av Simon Hedlund - 7 juli 2008 14:44

... Så ligger jag i min säng på mitt rum och kollar på Nile City 105,6.


Det är fint.

Av Simon Hedlund - 3 juli 2008 23:46

Imorgon bär det av igen till Idre för att kolla på syrrans konfirmation. Hemma igen på söndag.


Förhoppningsvis händer det något uppseendeväckande tills dess att blogga om. Troligtvis inte.


"Nu pitt-smiskar vi de asen!", - Patches O'Houlihan, Dodgeball

Av Simon Hedlund - 1 juli 2008 22:11

Denna dag vaknade jag långt bortom husliga tider och steg upp för att finna att frukost inte längre serverades. Istället fick jag ta del av en brunch i form av jordgubbar med mjölk. Och kuken den står!

Efter idoget surfande och kaffedrickande begav jag mig sedan ut med DS Racer i det som en gång varit Köpings vackraste distanspass men som nu har blivit ett rejält kalhygge och enbart är en skugga av sitt forna jag. Odenvalla tur och retur. Efter 1.30 kände jag mig själv som en skugga av mitt forna jag. Och kuken är slak! Jag var tvungen att uppbåda alla mantran jag kunde komma på. "When the going gets tough...", "Pain is temporary, glory is forever", "to give anything less than your best is to sacrifice the gift", "save the cheerleader, save the world" osv. Och kuken den står!

Jag kom hem efter ett fint distanspass på 1.51 och hävde i mig allt i drickbar form och la mig sedan ner på gräsmattan för att få njuta lite av det vackra sommarvädret och kommer på den eminenta idén att sätta upp hängmattan en annan vacker dag. Och kuken den står!

En kallvattendusch senare var det dags att ta tag i mina husliga sysslor som till exempel att köpa en cykelslang. Det var i och för sig allt. Och kuken den står!

Efter en fin grillmiddag i sommarkvällen begav jag mig iväg med mor för att övningsköra. Väl hemma kunde jag rikta all min fokus på tv-tittande och musiklyssnande.


Och kuken har träningsvärk!

Av Simon Hedlund - 1 juli 2008 13:23

Varför i helvete skulle nån svettig och skallig liten tomte i Stockholm vilja läsa mina mejl/sms och höra mina telefonsamtal? Som en sorts politisk protestaktion tänker jag hädanefter lägga ut mina nämnda på bloggen.


VAD SA NI NU DÅ?! VA?!


Väntar på samtal.....

Ovido - Quiz & Flashcards