Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 1 juli 2008

Av Simon Hedlund - 1 juli 2008 22:11

Denna dag vaknade jag långt bortom husliga tider och steg upp för att finna att frukost inte längre serverades. Istället fick jag ta del av en brunch i form av jordgubbar med mjölk. Och kuken den står!

Efter idoget surfande och kaffedrickande begav jag mig sedan ut med DS Racer i det som en gång varit Köpings vackraste distanspass men som nu har blivit ett rejält kalhygge och enbart är en skugga av sitt forna jag. Odenvalla tur och retur. Efter 1.30 kände jag mig själv som en skugga av mitt forna jag. Och kuken är slak! Jag var tvungen att uppbåda alla mantran jag kunde komma på. "When the going gets tough...", "Pain is temporary, glory is forever", "to give anything less than your best is to sacrifice the gift", "save the cheerleader, save the world" osv. Och kuken den står!

Jag kom hem efter ett fint distanspass på 1.51 och hävde i mig allt i drickbar form och la mig sedan ner på gräsmattan för att få njuta lite av det vackra sommarvädret och kommer på den eminenta idén att sätta upp hängmattan en annan vacker dag. Och kuken den står!

En kallvattendusch senare var det dags att ta tag i mina husliga sysslor som till exempel att köpa en cykelslang. Det var i och för sig allt. Och kuken den står!

Efter en fin grillmiddag i sommarkvällen begav jag mig iväg med mor för att övningsköra. Väl hemma kunde jag rikta all min fokus på tv-tittande och musiklyssnande.


Och kuken har träningsvärk!

Av Simon Hedlund - 1 juli 2008 13:23

Varför i helvete skulle nån svettig och skallig liten tomte i Stockholm vilja läsa mina mejl/sms och höra mina telefonsamtal? Som en sorts politisk protestaktion tänker jag hädanefter lägga ut mina nämnda på bloggen.


VAD SA NI NU DÅ?! VA?!


Väntar på samtal.....

Ovido - Quiz & Flashcards