Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Simon Hedlund - 23 mars 2009 20:42

En veckas ledighet från snöbelagd mark har gjort mig något inställd på att det inte ska vara så jävla mycket snö. Därför känns det något paradoxalt att det just nu är snöstorm och helvete och våren är långt bortom sikte. Därfor surfar jag på diverse vädersidor för att ta reda på mer. Och veckan som väntar gör mig lite ledsen. Nollgradigt jävla skit. Visserligen upphåll på de flesta håll men en och en annan snöskur. Sen hittade jag en sida som spådde fram till lördagen. Plus fyra grader och regn. Måtte det bara vara sant.

Har förresten märkt att det är någon jävla töntverksamhet om att släcka lamporna på lördag. Kör meg i rassehöle, som man säger i Norge. Jag ska tända varenda jävla lampa jag kan komma åt. Om inte annat så kanske man lyser upp denna helvetesvinter.


Växthuseffekten är en myt. Det är för fan bara att dra upp persiennerna för att fatta det.

Av Simon Hedlund - 23 mars 2009 19:38

Dagen förväntades bli något halvtaskig då det var första skoldagen på över en vecka och matteboken legat gömd i en väska under hela OLGY-lägret. Matten kom jag dock snabbt in i och jag överlevde fram till lunch. Sen var det dags för biologi där vi fick tillbaka provet vi gjorde för några veckor sedan. Och vad står det på pappret om inte MVG, dock gömt under ett antal siffror. 95 % på provet. 38 rätt av 40. Fett nice. Att det var Liisa som hade gjort provet fick det hela att kännas som en jävligt mycket större seger. Med tanke på att förra provet också låg över VG snittet så kanske jag har en chans på MVG i biologi. Skulle sitta fint det. Inte fel alls. Inte fel alls.

Ovido - Quiz & Flashcards