Harder, Faster, Stronger

Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Simon Hedlund - 10 mars 2009 22:16

Då intervaller är ett helvete att springa när det snöar i sidled byttes det ut mot två timmars distans med Ridderman mot Högbo och tillbaka. Inte helt på den runda jag brukar köra då den var igensnöad men lika ändå. På vägen hem mötte vi Bjärven och sedan Jocke som inflikade att det var förbjudet att smygträna.

Hemma efter väl förrättat värv blev det varmdusch i en halvtimme innan jag kokade ihop lite läx med ris. Resterande timmar ägnades till TV-tittande. Så jävla skönt att inte ha något i skolan nu. Det är då det verkligen är Chill i Viken. Men på fredag byts det ut till Damp i Danmark och efter det blir det Nice i Norge som gäller. Längtar nu till barmarken. Även om det kommer vara riktigt pissväder. Barmark. Mums. 

Av Simon Hedlund - 10 mars 2009 11:17

Ställde klockan på 9 och snoozade till 9.45 Käkade lite frukost och förberedde inför intervaller. Kollade ut genom fönstret och såg för n:te gången i vinter ett nytt och fräscht jävla runksnötäcke och en massa jävla horaktiga kuksnöflingor som föll från fitthimlen. Det kommer aldrig bli snöfritt. ALDRIG! Jag hoppade över intervallerna och stannade inne istället. Drog ner persiennerna och drömde bort till sensommaren. Blev en riktig skrotmorgon det här. Intervallerna får vänta tills jag laddat med motivation att träna i det här jävla runkvädret.

Ovido - Quiz & Flashcards